Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe folie voor kassen bij 4 Oaks

Deze week vindt de 4 Oaks show plaats in het VK en naast andere zaken zal er een nieuw gamma folie voor kassen worden gelanceerd door Atoplan. Het Skycoat-gamma wordt vervaardigd door de Japanse C.I. Takiron en bevat een transparante T5- en een diffuse K5-folie. 



Het transparante type folie is geschikt voor gewassen die meer rechtstreekse lichtinval behoeven of voor kassen met een warmere omgeving en een hogere grondtemperatuur aangezien de Skycoat T5 uit 5 lagen bestaat alsook een antidruppel-deklaag. Het product is een vervolg op de conventionele Sky Coat-5 en werd verbeterd op het vlak van transparantie en druppelbestendigheid.

"Door de beste combinatie van harsen te selecteren en door gebruik te maken van hun uitgebreide ervaring op het gebied van geschikte materialen, voert de Sky Coat T-5 transmissies uit van het hoogste niveau, beschermt het tegen stof, fysieke kracht en een duurzame antidruppelfunctie", legt Randy Leferink bij Atoplan Products uit. "De transmissie bedraagt meer dan 91% en de folie is zelfreinigend, wat het een heel relevant product voor ons maakt." Atoplan Products is gespecialiseerd in folies en synthetische materialen. 



Atoplan bracht het nieuwe product naar de 4 Oaksshow die vandaag van start ging. Ze stellen er ook diverse Hydroponics Systems-producten voor, een leverancier van irrigatiesystemen van wie ze onlangs producten verkochten.

Randy Leferink (e-mail)
Atoplan Products 
Tel: 0031(0)575-465312
Mob: 0031(0)651-920137

Publicatiedatum: