rondleiding bij Scherpenhuizen

AGF Trendcafé 25 september in het teken van duurzame logistiek

Het eerstvolgende AGF Trendcafé op dinsdag 25 september staat in het teken van Duurzame Logistiek. Daar is nog een wereld te winnen!

Waar?
We zijn te gast bij AGF Trendcafé-lid Scherpenhuizen BV, dat eind 2017 werd onderscheiden met het BREEAM-certficaat Outstanding voor haar nieuwe DC in Eindhoven vanwege het meest duurzame bedrijfspand. Hier geeft directeur ICT/kwaliteit, Leo de Jong, een presentatie en worden we rondgeleid door dit duurzame bedrijfspand.

Adres: De Schakel 7, NL-5651 GH Eindhoven

Dé trend
Als je vraagt, wat dé trend is waar volop moet worden ingezet in de logistiek, dan is het antwoord: "clusteren, bundelen, poolen en sharen". Vaak niet gemakkelijk, maar hoog nodig! Maakt de logistiek tegelijkertijd efficiënter (lean) en groener (green)!

Daarover gaat de lezing van Bart Vannieuwenhuyse, eigenaar van TRI-VIZOR en docent aan een aantal kennisinstellingen met als specialisatie Duurzame Logistiek.

Het 'verduurzamen van logistiek' is reeds 10 jaar de centrale missie van TRI-VIZOR. Zij zetten in op samenwerking tussen logistieke actoren in de vandaag nog steeds te gefragmenteerde logistieke markt, op cross-sectorale samenwerking, maar vooral ook op de zogenaamde horizontale samenwerking. Dit is samenwerking onder 'gelijken', zeg maar concullega's, ja zelfs competitors…

In een interactieve lezing neemt Bart Vannieuwenhuyse de luisteraar aan de hand van een aantal interessante cases mee in de wereld van duurzame logistiek en toekomstige logistieke systemen.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Presentatie Leo de Jong, directeur ICT 
15.30 uur Presentatie Bart Vannieuwenhuyse, TRI-VIZOR
16.15 uur Derde spreker, 'praktijkpersoon' uit de Duurzame logistiek (onder voorbehoud)
16.45 uur Rondleiding
17.45 uur Vertrek naar De Mispelhoef
18.00 uur Diner bij De Mispelhoef 

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor het AGF Trendcafé op 25 september.
Deelname is gratis voor leden van het AGF Trendcafé.
Niet leden betalen €125,- per persoon (voor één bijeenkomst). 

Voor meer informatie:
AGF TrendcafePublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven