Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duijvestijn Tomaten aan de slag met WMS software voor tuinbouw

"Het programma is zo flexibel dat het makkelijk kan meegroeien met ons bedrijf"

In opdracht van Duijvestijn Tomaten heeft 9Knots Solutions B.V. uit Nieuwveen een compleet nieuw Warehouse Management Systeem (WMS) ontwikkeld. "We zijn in september 2016 gestart met de gesprekken," vertelt Remco Duijvestijn, Business Controller en één van de eigenaren van Duijvestijn Tomaten. "Het programma heet Casemaster en is uniek in zijn soort", gaat Duijvestijn verder. "Het is ontworpen met de gedachte 'voldoen aan een doorlopende aanvraag naar flexibiliteit.' Casemaster is volledig aangepast op ons eigen systeem. Waar de meeste programma's vaak maar voor maximaal 80% passen, is deze 100% op maat gemaakt, waardoor het past als een jas."



Wat Casemaster zo bijzonder maakt is dat de software wordt ingericht en aangepast op de bestaande processen binnen de organisatie en niet andersom, wat nu gebruikelijk is. Het kan dus eenvoudig geïntegreerd worden met alle bestaande softwaresystemen, zoals boekhoudpakketten, werkplekautomatisering en andere verkoopportalen. Casemaster kan worden gebruikt als verkoopportaal, maar ook voor verkoop- en oogstprognoses, kwaliteitskeuring, voorraadadministratie, inkoopportaal fust en producten, arbeidsplanning, CRM, etc. Een compleet pakket. Het programma is bovendien volledig webbased en kan dus makkelijk overal worden ingezet. Enige vereiste is een browser met internettoegang. Maximale flexibiliteit dus."

Met bedrijf meegroeien
"Het hele ontwikkelproces is in verschillende fases verlopen en gaandeweg hebben we nog een en ander bijgeschaafd." Het resultaat van deze samenwerking is een programma waarin het hele verpakkingsproces van LogiFour (het verpakkingsbedrijf van Duijvestijn Tomaten) volledig geïntegreerd is."

De toekomst ziet Duijvestijn rooskleurig tegemoet. "Het programma is zo flexibel dat het makkelijk kan meegroeien met ons bedrijf, en desgewenst eenvoudig kan worden uitgebreid en gewijzigd naar onze behoeften." Duijvestijn ziet ook een kans voor collegatelers om zo efficiënter hun bedrijfsprocessen te kunnen inrichten. "Bestaande systemen zijn vaak net niet helemaal wat je nodig hebt en juist datgene wat het programma niet kan zorgt voor ergernis, tijdverlies en hogere kosten. Dat kan met Casemaster nu allemaal worden voorkomen."

Voor meer informatie:
Duijvestijn Tomaten


9Knots Solutions
Publicatiedatum: