Demodagen vollegrond: Rassen voor vollegrond en op water

IJsbergsla, bindsla, lollo, batavia, babyleaf, enz. De variatie in types sla is groot. En er worden steeds weer nieuwe types ontwikkeld. Ook de variatie in manieren waarop sla wordt gebruikt neemt toe. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smoothie met sla? Benieuwd hoe dat smaakt? Bezoek dan de Enza Zaden demodagen in week 39 in Twisk.

Lettuce inspire you!
Tijdens onze demodagen laten ze u graag, onder het genot van een sla-smoothie, het aanbod van bladgewassen zien. Zo kunt u het complete assortiment ijsbergsla bekijken. Maar ook bindsla en types als lollo rossa, lollo bionda, batavia en groene en rode eikenblad ontbreken niet. Bovendien vindt u ook direct gezaaide babyleaf en Eazyleaf, andijvie, spinazie en rucola terug op het veld.

Teelt op water
Er bevinden zich ook veel geschikte rassen voor de NFT-teelt in het Enza Zaden assortiment. Een deel van deze rassen kunt u op onze demolocatie bekijken. Meer zien? Op afspraak laten ze graag de volledige proef in onze NFT-kas in Enkhuizen zien.

Wat is er nog meer te zien?
Daarnaast demonstreren ze op displays het diverse aanbod aan andere succesvolle vollegrondsgewassen. Denk aan bloemkool, pompoen, radijs, broccoli, courgette en prei.

Locatie
Onze proeflocatie ligt aan de Bennemeersweg in Twisk, net iets voorbij nummer 14. De locatie is te herkennen aan de borden en de vlaggen die aan de weg staan.

Maak een afspraak
Indien u een bezoek wilt brengen aan de demodagen en/of NFT-kas, maak dan een afspraak met uw Enza Zaden teeltadviseur of via marketing@enzazaden.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven