Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jeroen Verhoeckx sluit speciaalzaak in Wijk bij Duurstede

Tholen - Wijk bij Duurstede zal een gezellige groentewinkel in hartje centrum gaan missen. Na 28 jaar in "Wijk" zal Jeroen Verhoeckx zich meer gaan richten op zijn AGF-speciaalzaak in Kerkdriel. "In Kerkdriel is het bijna niet bij te benen waardoor de winkel in Wijk bij Duurstede steeds meer een filiaalwinkel werd. We moesten beslissen of we het huurcontract in Wijk bij Duurstede met 5 jaar wilden verlengen en hebben toen de knoop doorgehakt dat niet meer te doen."


De winkel in Wijk bij Duurstede is nog enkele weken open

Met de winkel in Kerkdriel lukt het heel goed om zich te onderscheiden. "We maken elke dag verse maaltijden, verschillende soorten soepen, rauwkostsalades en sappen. Dat wordt een steeds belangrijker onderdeel van de winkel en alle bewerkingen hebben we op die locatie geconcentreerd. Het is belangrijk om er bovenop te zitten. Als de macaronischotel op dreigt te raken, kunnen we in Kerkdriel gemakkelijk extra bereiden. In Wijk bij Duurstede kunnen we dat niet. Ook omdat we een dagje ouder worden en het reizen tussen de winkels ook steeds meer energie vergt. Mijn vader koopt nog altijd voor ons in op de veiling. Hij is inmiddels 80, hoe lang we daarop mogen rekenen is natuurlijk ook de vraag."


In de zomermaanden is er voldoende aanloop

De AGF-specialist die op zijn 19e begon met een eigen zaak heeft nog geprobeerd een overnamekandidaat te vinden. "Ik heb met verschillende kandidaten gesproken maar als het puntje bij het paaltje kwam, durfden ze de stap toch niet te wagen. Kerkdriel heeft als voordeel dat er jaarrond voldoende klanten komen, met in het voorjaar en de zomerperiode pieken. De winkel in Wijk bij Duurstede ligt in een voetgangersgebied en dan is er in de winter toch een stuk minder aanloop. In de zomer en het voorjaar trekt de winkel veel toeristen. Toch ben ik ervan overtuigd dat, als je aan de slag gaat met gemaksproducten, er zeker ruimte is voor een AGF-speciaalzaak. Daarmee kun je je namelijk nog echt mee onderscheiden."

Voor meer informatie
AGF Jeroen Verhoeckx
Jeroen Verhoeckx
Mgr. Zwijsenplein22
Kerkdriel
T: 0418 632 722


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven