Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw motto van Rewe Regional luidt 'Gut für dich. und deine Region'

Groententeler Wolfgang Steiner nieuw gezicht van Rewe-campagne in Bayern

Groententeler Wolfgang Steiner van het gelijknamige groententeeltbedrijf uit Kirchweidach is het nieuwe gezicht van de reclamecampagne van supermarktketen Rewe in deelstaat Bayern. Getrouw het motto 'Gut für dich und deine Region' (goed voor jou en voor je regio) wordt er reclame gemaakt voor groenten en fruit uit regionale teelt. De lokale specialiteiten worden in heel Bayern onder de productlijn Rewe Regional verkocht.


Campagne van Rewe met Wolfgang Steiner op grote aanplakbiljetten in onder meer metrostations Fotobron: Gemüsebau Steiner GmbH & Co KG

Exclusieve verkoop
Gemüsbau Steiner teelt sinds 2014 in het Beierse Kirchweidach tomaten, paprika's en aardbeien op een kassenareaal van 11,4 hectare. De handelsmerken van het bedrijf zijn onder andere de duurzame teelt met geothermie en fotovoltaïk zonder fossiele brandstoffen. Het hoge aantal zonne-uren in Chiemgau, de nabijheid tot de plaatselijke geothermie-installatie, evenals de jarenlange ervaring van de telersfamilie zijn de peilers van de succesvolle teelt. Onder het merk Rewe Regional worden de producten exclusief in Beierse filialen van Rewe en Penny verkocht.

Verdere informatie:
Gemüsebau Steiner GmbH & Co KG
Inh. Wolfgang Steiner
Edt 8, 84558 Kirchweidach
Telefoon: +49 86 23 / 98 50 6 – 0
E-mail: info@gemuesebau-steiner.de
Web: www.gemuesebau-steiner.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven