Hydrocultuur en NFT's op Horti Asia in Thailand

De Horti Asia die deze week in Bangkok van start gaat, heeft veel mensen geïnspireerd om een ​​beetje door het land te reizen en meer te weten te komen over nieuwe technieken en kansen. Genoeg reden voor Wim Damsteegt en zijn bedrijf Dutch Greenery om hun demokas open te stellen en open dagen te houden. Demokas 
Het bedrijf van Damsteegt is al twintig jaar actief in de Thaise tuinbouw. Vanuit hun magazijn in Pak Chong distribueren ze zaden, substraten, groeisystemen en tropische kasstructuren door het hele land. Om telers kennis te laten maken met hun concepten, hebben ze ook een demokas gecreëerd in Pak Chong. De laatste dagen trok die veel klanten aan.
"Volgende week zullen we aanwezig zijn op de Horti Asia en omdat er nu veel klanten in de buurt zijn, hebben we de deuren van onze onderneming opengezet. Er is veel interesse in hydrocultuur landbouw, kassen en verschillende groeimedia en dat is precies wat we laten zien", onthult Wim Damsteegt. "Op de beurs hebben we diverse producten van Bas van Buuren en Greenspan-kassen."

Meloenen
Voor degenen die niet van sla houden, wordt er op het demoteeltbedrijf nog een opmerkelijk gewas geteeld: kasmeloenen. Damsteegt ziet kansen voor dit gewas en werkt nauw samen met zaadveredelaar Rijk Zwaan, die zijn producten ook op de Horti Asia laat zien.Voor meer informatie:
Dutch Greenery
Wim Damsteegt
dutchgreenery@gmail.com
www.dutchgreenery.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven