Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
3 en 4 oktober 2018

Toenemend succes voor de Canadian Greenhouse Conference

Canada's belangrijkste tuinbouwevenement, de Canadian Greenhouse Conference, brengt telers, onderzoekers en industriepartners samen om te informeren, leren en te netwerken. Exposanten van over de hele wereld zijn aanwezig op het handelsevenement om hun nieuwste producten en technologieën te promoten.



Het uitgebreide programma van sprekers, ontworpen om bezoekers van ieder niveau uit de sector aan te spreken, zal problemen bespreken waar telers dagelijks tegenaan lopen. Meer dan 50 sprekers uit Canada en de rest van de wereld - waaronder professionele telers - zullen hun ervaring en expertise delen. Succes is het nieuwe doel en de CGC is trots dat ze telers kunnen ondersteunen door middel van educatie en toegang tot nieuwe concepten en technologieën.

De Bus Tour en evenemententickets raken snel uitverkocht!

Op de website van de CGC is het volledige programma en alle informatie over het evenement te vinden. www.CanadianGreenhouseConference.com

Publicatiedatum: