Lithium-ion heftruck centraal tijdens AgroTechniek

1.000,- overstapbonus voor lithium-ion heftrucks

Fabrikant Jungheinrich richt tijdens AgroTechniek Holland alle aandacht op elektrische lithium-ion heftrucks. Het bedrijf geeft een overstapbonus van € 1.000,- op elke LPG, diesel of conventionele vorkheftruck die wordt vervangen door een nieuwe heftruck met lithium-ion accu.Elektrische vorkheftrucks zijn sterk in opmars in de agrarische sector. In het enkele geval waarin de vertrouwde accusystemen niet volstaan, vult de lithium-ion accu het laatste gat bij de vervanging van diesel- en LPG-vorkheftrucks. De lithium-ion heftruck speelt dan ook de hoofdrol bij Jungheinrich tijdens AgroTechniek Holland.


 
Een lithium-ion accu kan tijdens elke koffie- en eetpauze even worden bijgeladen, zonder dat dit schade veroorzaakt. Omdat het laden veel sneller gaat (in een half uur is de accu 50% vol) wordt het mogelijk om 24 uur per dag en 7 dagen per week te werken. Het gebruiksgemak is nog hoger dan bij diesel- en LPG-vorkheftrucks. Naar de accu hoeft niet te worden omgekeken: water bijvullen of ander onderhoud is niet nodig en sjouwen met jerrycans of LPG-flessen behoort tot het verleden. 


 
3x langere levensduur
Omdat de lithium-ion accu een hogere aanschafprijs heeft dan een 'gewone' heftruckaccu, geeft Jungheinrich nu een overstapbonus van maar liefst € 1.000,-. De levensduur van een lithium-accu is drie keer langer dan die van een gewone accu. De techniek zorgt bovendien voor extra kracht en een lager energieverbruik.


 
Jungheinrich geeft een zeer uitgebreide garantie op lithium-ion accu's van 5 jaar. Wanneer de accu binnen die tijd terugloopt naar minder dan 65% van de nominale capaciteit, krijgt de gebruiker een gratis reparatie of wordt de accu zelfs volledig vervangen. Bovendien biedt de fabrikant 6 maanden tevredenheidsgarantie: is de koper niet tevreden, mag hij kosteloos terugkeren naar zijn 'oude techniek'.
 
AgroTechniek Holland vindt plaats van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september in Biddinghuizen. Jungheinrich is te vinden op veld D, stand 6.20Voor meer informatie:
Jungheinrich
HA Lorentzweg 3
2408 AS Alphen aan den Rijn
+31(0)172 446 789

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven