Slateler op water benoemt Brian Cook tot directeur

Pete's Living Greens, een teler van sla en bladgroenten op water, benoemde Brian Cook tot z'n nieuwe directeur.

"Ik ben blij en enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid. We hebben een geweldig team en willen consumenten bieden wat ze willen. Voeg dat toe aan de partners die we in de verkoopkanalen hebben en de toekomst is voor ons allemaal zonnig."

Brian was sinds oktober interim-directeur en hielp bij het opnieuw in de markt zetten van het bedrijf. Hij kwam als sales manager in februari 2016 bij het team en werkte zich snel binnen de organisatie op via zijn vaardigheden in het verstevigen van bedrijfsrelaties en het verhogen van verkopen via verschillende kanalen.

"De toekomst van Pete's Living Greens ziet er veelbelovend uit met Brian aan het roer. Zijn passie voor de business, het merk en innovatie doordrenken alles wat hij aanpakt. Ik heb met hem als bestuurslid en Pete's Living Greens teamlid gewerkt en ik heb zijn leiderskwaliteiten gezien en kan zeggen dat ik niet kan wachten om Brian het bedrijf en het merk naar een volgend niveau te zien tillen," zegt Pete Overgaag.

Voordat hij bij Pete's Living Greens kwam, werkte Brian als Director of Sales & Marketing bij San Miguel Produce. Hij heeft meer dan 19 jaar ervaring in sales en management, in retail merchandising en verschillende andere productgerelateerde posities.

Voor meer informatie:
Corrie Hutchens 
Pete's Living Greens
Tel: +1 (805) 684-4146

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven