22 - 24 mei 2019

Champignondagen 2019

De Nederlandse champignonindustrie staat bekend en is een van de grootste spelers in de champignonindustrie wereldwijd! De Champignondagen is het perfecte platform voor Nederlandse en Internationale bedrijven om hun technologieën en diensten te presenteren en om de nieuwste informatie en inzichten te verkrijgen. De organisatoren (Stichting Champignondagen) verwachten een aanwezigheid van meer dan 3.000 professionals uit allerlei landen. 
 
35 editie van de Champignondagen 
De 35e editie van de Champignondagen 2019 zal plaatsvinden van woensdag 22 mei tot en met vrijdag 24 mei 2019 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch, Nederland. De commissie van deze beurs is recent veranderd en bestaat op dit moment uit: Piet Lempens (voorzitter), Ko Hooijmans (Penningmeester), Wout van Lieshout en Jan Arts van Vullings Systemen. De commissie wil Peter Christiaens en Paul Weigl bedanken voor hun jarenlange inzet en de bijzonder prettige manier van samenwerken nogmaals benadrukken. De organisatie van de beurs wordt wederom verzorgd door Hagenstein Exhibition Management, Anoeska Hagenstein en Femke Willems.
 
Standhouders bijeenkomst 
Graag nodigt de organisatie alle (potentiële) standhouders uit voor de standhouders bijeenkomst op 21 september in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Deze zal plaats vinden van 15.00 – 17.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunnen standhouders zich ook inschrijven voor de Champignondagen. 
 
Ambassador Award 
Woensdag na de show wordt het Welkomst Event voor exposanten, bezoekers en pers georganiseerd. Evenals voorgaande editie zal er een speciale gastspreker zijn, die later dit jaar wordt aangekondigd. Tijdens het Welkomst Event wordt 'Ambassador of the Mushroom Industry Award' uitgereikt. Deze award is bedoeld voor diegene die als ware ambassadeur bijdraagt aan een positieve uitstraling van de paddenstoelensector. Heeft u een potentiele kandidaat voor deze award, dan kunt u deze met naam en motivatie mailen naar info@champignondagen.nl. De avond wordt afgesloten met een heerlijk buffet. Bezoekers, standhouders en hun partners zijn allen van harte welkom en de deelname is gratis. Een perfect moment om met vakgenoten bij te praten. 

Voor meer informatie en aanmelden:
Champignondagen 2019

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven