Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terugkombijeenkomst DatakwaliTijd 2.0 in AGF

Op 3 april 2018 is het GS1 DatakwaliTijd 2.0 programma live gegaan voor AGF- bedrijven met onbewerkte groenten en fruit. Vanuit Frug I Com zijn er intussen met GS1 speciale afspraken gemaakt voor een soepele implementatie van de datakwaliteit bij AGF-bedrijven. Maar wat is nu de actuele stand van zaken? En hoe kunt u met uw bedrijf aan de slag met DatakwaliTijd 2.0? 



Om deze, en vele andere, vragen te beantwoorden, organiseert Frug I Com op donderdagmiddag 6 september een speciale terugkombijeenkomst. Deze bijeenkomst is een vervolg op een aantal succesvolle bijeenkomsten die eerder dit jaar georganiseerd zijn met als doel de AGF-wereld te informeren over het GS1 programma DatakwaliTijd 2.0. 

De DatakwaliTijd 2.0 terugkombijeenkomst is voor iedereen toegankelijk, ook als u niet bij de voorgaande edities aanwezig was. Dus blokkeer deze middag alvast in uw agenda. 

Voor meer informatie:
Johan den Engelse
+31(0)793681186


Publicatiedatum: