Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hortilux, HortiSense:

"Groeilichtonderdelen bestellen via digitaal platform biedt tal van voordelen"

Hoewel de zomer nog hoogtij viert, is het najaar dichterbij dan menigeen denkt. Hoog tijd om de prestaties van groelichtinstallaties onder de loep te nemen en indien nodig nieuwe lampen en reflectoren te bestellen, meent Hortilux. Bestellen kan heel eenvoudig en op ieder moment van de dag op HortiSense, het digitale platform van Hortilux. 



Vooruitdenken
Om het rendement van groeilichtinstallaties op peil te houden, is het belangrijk om de diverse onderdelen vóór de start van het nieuwe belichtingsseizoen onder de loep te nemen. Hortilux: "Zo weet u welke onderdelen nog optimaal presteren en welke aan vervanging toe zijn."

Gemak en kostenvoordeel
Bestellen via HortiSense biedt tal van voordelen. "Niet alleen kunt u 24/7 een order plaatsen en bestelt u waar en wanneer het u uitkomt, ook kunt u uw orders tot een jaar vooruit plannen en deze op meerdere locaties en verschillende tijden laten bezorgen. Daarnaast bespaart u op deze manier flink in de aanschafkosten: hoe meer u bestelt, hoe meer korting u krijgt. En u hoeft pas te betalen bij levering. Een ander voordeel is dat, door uw order tijdig te plaatsen via HortiSense, producten altijd voor u beschikbaar en leverbaar zijn op de aangegeven datum. 

Shoptegoed
Tussen 1 en 31 augustus 2018 maakt Hortilux bestellen via HortiSense extra aantrekkelijk. De eerste 25 klanten ontvangen dan namelijk een shoptegoed van € 100,- op hun eerstvolgende bestelling. Voorwaarde is wel dat er een order geplaatst wordt van minimaal € 500. 

Voor meer informatie:

 

Publicatiedatum: