Cikam verkoopt divisie labeling aan Weber

Na ruim vijftig jaar stopt Cikam BV als distributeur van de etiketteersystemen van Weber. Alle labeling activiteiten van Cikam zijn per 20 juli jl. overgenomen en worden voortgezet door Weber. Cikam focust op verdere ontwikkeling van de divisie geldverwerking, het specialisme van het Almeerse familiebedrijf.

Halve eeuw
"Met Cikam zijn we ruim een halve eeuw distributeur geweest van de systemen van Weber. Denk onder meer aan printers, print & apply- en apply-systemen, plus alle bijbehorende zelfklevende etiketten en thermal transfer linten", aldus Andrew Citroen, algemeen directeur van Cikam. "We zijn blij dat Weber onze labeling activiteiten voortzet, met dezelfde kwaliteit, service en flexibiliteit die relaties van ons gewend zijn."

Totaalleverancier
Met het afstoten van de divisie labeling kan Cikam zich meer focussen op geldverwerking. "We hebben inmiddels 73 jaar ervaring op dit gebied. We bouwen dit specialisme de komende jaren graag verder uit. Onder meer door het toevoegen van elektronische betaalmiddelen aan ons portfolio", meldt Citroen. "Zo kunnen we van specialist in geldverwerking doorgroeien tot totaalleverancier van payment oplossingen."

Weber Marking Systems
De divisie labeling is in vertrouwde handen bij Weber Marking Systems. Het bedrijf is onderdeel van de Bluhm Weber groep, een financieel krachtig industrieel conglomeraat. Bij de organisatie, goed voor een jaaromzet van ruim 250 miljoen euro, werken circa 800 mensen. Weber is een van 's werelds grootste fabrikanten van etiketteer- en codeeroplossingen. Deze oplossingen leiden tot kostenbesparingen, hogere efficiency en een professionelere werkomgeving.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven