Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw bloemkoolras gelanceerd

Het Amerikaanse Mann Packing heeft de lancering van z'n gepatenteerde Caulilini Sweetstem Bloemkool aangekondigd, samen met koolvariëteit Kale Cabbage Blend en zoete aardappel "Fettuccine".

Caulilini™ is het nieuwste lid van de brassica familie en heeft lange, eetbare stelen en blonde, open roosjes. Het hele product is eetbaar, van bloem tot steel, en het bedrijf zegt dat het een zachte steel heeft die lichtgroen wordt na het koken. Caulilini™ wordt gewassen en kant en klaar aangeboden, is het hele jaar verkrijgbaar en wordt aangeboden in verpakkingen van 3x2 pond.

Vorig jaar stelde Mann's een pannel van chefs aan, die een breed scala aan culinaire achtergronden meebrachten, om feedback en inzicht te geven over nieuwe producten.


 
"Na een jaar veldonderzoek zijn we er enthousiast over om deze verbazingwekkende bloemkoolvariëteit, die het resultaat is van een partnerschap met Aruba Seed, de wereld in te brengen," zegt Rick Russo van Mann's. "Caulilini™ is op je bord net zo opvallend als tegen je gehemelte. Het voegt textuur en geavanceerde visuele aantrekkingskracht toe aan alles van vegetarische voorgerechten tot creatieve appetizers en is al een hype onder chefs aan het worden," voegt Russo toe.

Mann's heeft ook twee andere, nieuwe voedingsitems geïntroduceerd: Kale Cabbage Blend en Sweet Potato "Fettuccine".

De Kale Cabbage Blend is een mix van groene kool, broccolistelen, schoongemaakte spruiten, boerenkool en radijs. De zoete aardappel "Fettuccine" is breed, plat en lintvormig. Volgens het bedrijf kan het dienen als vervanging voor pasta, als wrapvulling of verwerkt worden in toetjes.

Voor meer informatie:
Jacob S. Shafer
Mann Packing Co., Inc.
Tel: +1 (831) 796-2663

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven