Nieuwe kassen in Chicago en Baltimore

Het in Brooklyn, New York gevestigde teeltbedrijf Gotham Greens breidt wederom uit. In Baltimore, Maryland wordt door het bedrijf een nieuwe teeltkas geopend met een oppervlak van 9290 vierkante meter. Eerder werd ook een nieuwe tweede locatie aangekondigd in Chicago, Illinois. Op dit moment heeft Gotham Greens naast de huidige locatie in Chicago drie teeltkassen in de omgeving van de stad New York. Zowel de locatie in Chicago als die in Baltimore, worden naar verwachting aan het begin van volgend jaar geopend. 


Gotham's huidige faciliteit in Chicago

"De nieuwe faciliteit in Baltimore zorgt ervoor dat we uit kunnen breiden in de Mid-Atlantic-regio. Dat is een deel van de VS waar we tot nu toe nog niet actief zijn geweest," zegt Nicole Baum van Gotham Green. De stadsteeltkassen van Gotham Green telen verschillende soorten sla en kruiden, zoals rucola, ijsbergsla, basilicum en paksoi. Vanuit de kassen wordt geleverd aan lokale markten. De faciliteit in Baltimore zal gaan leveren aan klanten in Maryland en Washington, DC.United Fresh
Gotham Green zal aanwezig zijn bij de United Fresh-beurs, die van 25 tot 27 juni wordt gehouden in Chicago.

"We zien United Fresh als een gelegenheid om met inkopers in contact te komen, nieuwe retailers aan te trekken en met iedereen in levende lijve kennis te maken," zegt Baum. "United Fresh is altijd al een geweldige mogelijkheid geweest om ons naar nieuwe klanten toe te presenteren en om bij het huidige klantenbestand langs te gaan."Gotham Greens presenteert ook zijn nieuwe assortiment aan pesto, waaronder klassieke, veganistische en pittige varianten. Een van de ingrediënten van de pesto is Gotham's Genovese basilicum, wat een van de populairste producten van het bedrijf is. De pesto wordt in elke stad waar Gotham actief is ter plekke gemaakt. "Onze basilicum is erg populair en heeft een eigen schare fans. De pesto op basis hiervan is een voor de hand liggende uitbreiding van ons assortiment," aldus Baum.

Voor meer informatie:
Nicole Baum
Gotham Greens
Tel: +1 (917) 301-1149
nicole@gothamgreens.com
www.gothamgreens.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven