Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Begufruit nieuw op de Großmarkt Hannover

"„Charentais-meloenen nog circa drie weken verkrijgbaar"


Op het groothandelsterrein van Hannover is sinds bijna anderhalve week een nieuwe handelsfirma gevestigd: Begufruit met de kersverse eigenaar Pajaziti Begu biedt hier voortaan een veelzijdig productassortiment aan. Onder andere met een grote keuze aan Spaanse groenten en Spaans fruit probeert de groothandelaar zich van de collega's in het verscentrum te onderscheiden. 


Verse trostomaten in de opslagruimte

Vijftien jaar geleden was de nieuwe eigenaar reeds op de Großmarkt Hannover werkzaam, voordat hij naar Spanje verhuisde en daar eveneens in de fruithandel actief was. Vanwege deze jarenlange ervaring in de groenten- en fruithandel werkt de eigenaar uitsluitend met eersteklas importeurs uit heel Europa samen. Spaanse fruitspecialiteiten bepalen echter de handel op de verkoopstand. "We bieden onze clientèle een breed productpalet aan met unieke trostomaten, ijsbergsla, courgette en verschillende paprikasoorten, maar ook steenfruit zoals abrikozen en nectarines. Ook Spaanse uien worden momenteel in grote zakken verhandelt'', zegt Pajaziti.


Productpresentatie op het groothandelsterrein in Hannover

Houten kistjes
Met een evenwichtig en veelzijdig productassortiment levert het bedrijf aan een gemengde clientèle van gastronomieleveranciers, lokale vakwinkels en weekmarkthandelaren. Niet voor niets heeft de trotse handelaar nog een verrassing in de aanbieding: verse Charentais-meloenen met herkomst Frankrijk. "Deze prachtige meloenen heb ik via een bevriende leverancier ingekocht en worden momenteel in mooie houten kistjes verkocht. Vanwege het korte seizoen zijn de meloenen nog circa drie weken in de handel verkrijgbaar'', aldus Pajaziti.

Charentais-meloenen in houten kistjes

Verdere informatie:
Begu Fruit GmbH
GF: Pajaziti Begu
Am Tönniesberg 16–18
Stand 41-42, 30453 Hannover
Tel.: 0511 53430652
Mobiel: 0174 3306214
Publicatiedatum: