Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deelname Hortilux aan GreenTech in teken van nieuwe adviesrol

Naast leveren ook adviseren

Hortilux is in de markt vooral bekend als leverancier van groeilichtinstallaties. Maar inmiddels gaat het bedrijf een stap verder: Hortilux adviseert haar klanten ook over een optimaal gebruik van hun groeilichtinstallatie en voorziet hen van tools om te monitoren en bij te sturen. Dit resulteert in een grotere bedrijfszekerheid en een beter rendement. Tijdens de GreenTech profileert Hortilux zich daarom als dé kennispartner voor de moderne tuinder.



Hortilux is marktleider in West-Europa als het gaat om kwalitatieve, integrale groeilichtoplossingen. Maar de innovator in groeilichtsystemen biedt méér dan alleen hardware. "We zijn niet alleen een leverancier van lichtoplossingen, maar willen vandaag de dag ook een partner zijn voor onze klanten. Tuinders ondersteunen bij het behalen van een optimaal rendement, dat is ons doel", benadrukt directeur Ronald Monster van Hortilux.

HortiSense
Deze nieuwe rol vult Hortilux op diverse manieren in. Het begint natuurlijk bij het adviseren over en het leveren van een groeilichtoplossing op maat, die past bij de langetermijndoelen van de ondernemer. Vervolgens adviseren de specialisten van Hortilux telers over een optimaal gebruik van deze groeilichtinstallatie. Ook bieden zij ondernemers speciale tools om te monitoren en bij te sturen. Een goed voorbeeld hiervan is het digitale platform HortiSense. "Dit platform helpt telers om méér uit hun groeilichtinstallatie en hun gewas te halen en het rendement per vierkante meter te optimaliseren", zegt Monster. "Via sensoren in de kas worden de diverse groeilichtprocessen bewaakt. De gemeten data worden verzameld en gepresenteerd in het digitale platform, dat een teler kan benaderen via www.hortisense.com. Op deze manier bieden we de ondernemer handvatten om zijn groeilichtinstallatie optimaal in te zetten, maar ook het onderhoud zo goed mogelijk uit te voeren."

Hortilux zal aanwezig zijn op de GreenTech in stand 08.433 en bij LED'S RESEARCH! in het Vertical Farming Paviljoen, stand 08.501. Bekijk voor meer informatie over de GreenTech ook de website: www.greentech.nl

Voor meer informatie:

Publicatiedatum: