Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote markt voor conserveringsspray in China

"Conserveringsspray is een soort technologische oplossing voor de korte termijn, waarmee de ontbinding van versproducten kan worden uitgesteld. Het zorgt ervoor dat zowel de voedingswaarden als de kleur, smaak en het aroma van de groenten of fruit langer wordt behouden. Onze conserveringsspray-producten voor fruit, groenten en bloemen helpen in de eerste plaats om de kwaliteit van het product te verbeteren en om de houdbaarheid te verlengen. Ook zorgt de spray ervoor dat de uitval van AGF door schade tijdens transport of gedurende bewaring wordt verminderd. Onze middelen helpen enorm om het probleem van schade aan versproducten tijdens opslag of transport tegen te gaan," zegt Wang Yin, die als project manager is verbonden aan Beijing AGI BioTech.


Foto's van voor en en na de toepassing van conserveringsspray

"In de meer welvarende Europese landen en de VS is de markt voor conserveringsspray min of meer verzadigd. In China bevindt deze markt zich echter nog in het beginstadium. Ondanks dat deze markt hier nog moet worden ontwikkeld, kunnen we nu al tevreden terugkijken op het afgelopen jaar. Chinese partijen werden zich geleidelijk aan meer bewust van de voordelen van conserveringsspray. De markt is verschoven van aanvankelijke afwijzing van deze middelen naar een situatie met een toenemende vraag."


Beijing AGI BioTech op de 2018 China Food Exhibition in Sjanghai


Beijing AGI BioTech bij de Flower Preservation Conference in Yunnan

"AGI BioTech heeft kantoren in 13 landen buiten China. We hebben onze eigen conserveringsspray-producten ontwikkeld voor groenten, fruit en bloemen, waarbij we werden ondersteund door een sterk onderzoeksteam. Onze producten vermarkten we zowel in China als in het buitenland. We richten ons met onze producten op verschillende soorten bedrijven en telers om problemen op te lossen omtrent schade tijdens bewaring en transport. We hebben een brede klantenbasis, die onder andere bestaat teeltbedrijven, supermarkten en andere retailers. We werken via verschillende marketingkanalen om aan verschillende soorten klanten tegemoet te komen. We willen bij elke individuele klant de meest geschikte conserveringsspray aanbieden."


Beijing AGI BioTech als deelnemer bij de 2017 China Agricultural Product Summit Meeting


Beijing AGI BioTech in overleg met de overheidsinstanties van Xinjiang

"We zijn op dit moment in overleg met een aantal bekende bedrijven, zoals SF Express en JD.com. Wij kunnen een oplossing aanbieden voor hun problemen met betrekking tot de lage kwaliteit van het koeltransport binnen China. Er zijn niet veel Chinese bedrijven die hun eigen conserveringsspray ontwikkelen. De markt heeft duidelijk potentieel, dus hebben we hoop voor de toekomst."

Wang Yan - Chief Project Manager
Company name: Beijing AGI BioTech Co., Ltd.
Company telephone: +86 138 1134 2876
Company e-mail: wangyin@agibiotec.com
Publicatiedatum: