HBV Coatings:

“Niet elke verf is geschikt voor elke klus”

Tholen - Een telefoontje uit Toscane van een teler die een probleem heeft met loslatende verf op verwarmingsbuizen en die van een relatie in Israƫl begreep dat HBV Coatings goede producten levert en deskundig advies geeft. Dat is waar eigenaar Erwin van Lier het voor doet: "Verfwerk en goed advies geven voor de tuinbouw, dat is echt mijn business."Het is alweer meer dan tien jaar geleden dat Erwin als verfleverancier de tuinbouwwereld binnen rolde. De buizenverf van HBV Coatings is bij veel kwekers in Nederland en Belgiƫ bekend. Steeds vaker gaat zijn verf ook de grens over. "Ik pluk nu de vruchten van de goede ervaringen die telers in binnen- en buitenland met de verf hebben."

Advies
Het zijn afwisselende klussen die hij voorbij ziet komen. Zo vroeg een Turkse teler om advies bij het schilderen van teeltbakken. "Alles kan, is dan mijn antwoord. Wel is het natuurlijk zo dat niet zomaar alle verf geschikt is voor elke klus. Samen met een technisch adviesteam geeft hij ook bij zo'n vraag graag advies, waarbij je moet nadenken over de klimaatomstandigheden waartegen de verf bestand moet zijn en de ondergrond waarop de verf moet 'pakken'. Stalen buizen verven is bijvoorbeeld weer heel wat anders dan gegalvaniseerde buizen van verf voorzien."

Ondanks de toenemende vraag naar zijn producten vanuit het buitenland, blijft HBV Coatings ook nog steeds volop actief binnen de eigen landsgrenzen. De grootste activiteit blijft het beleveren van turn-key projecten. Daarbij is snelheid van belang, maar nooit ten koste van service of kwaliteit. "Elke partij verf gaat vanuit de fabriek eerst langs het laboratorium voordat de klant de blikken ontvangt."

Expertise
Tijdens drukke periodes staat zijn hele loods vol. "Ik ben verfleverancier in de breedste zin van het woord. Eigenlijk lever ik verf voor alles wat er ook maar in en om een kas geverfd kan worden tot kantines en watersilo's aan toe. Ook voor het coaten van bedrijfsvloeren en het leveren van lijmen en kitten voor bouwprojecten staat HBV Coatings paraat." Als het gewenst is, zet HBV Coatings hele parkeerplaatsen vol met lijnen voor een klant. Ook alle andere benodigdheden, van washandjes om buizen te verven tot schuurmaterialen, worden door ons verzorgd."

Volgens Erwin kan hij aan diverse vragen voldoen dankzij een goed team experts dat hij om zich heen heeft verzameld. "Daardoor hoeven we nooit nee te zeggen. Als we de expertise zelf niet hebben, schakelen we de juiste personen in. Zo kunnen we aan elke verf-vraag voldoen."

Voor meer informatie:
HBV Coatings
0622440066
info@hbvcoatings.nl
www.hbvcoatings.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven