VS: Cresco begint medische marihuanakwekerij van ruim 1300 m2

Cresco Labs heeft de eerste paal in de grond geslagen van hun kwekerij in Yellow Springs, Ohio. Cresco zal een milieuvriendelijke kas bouwen van ruim 1300 m2 waar medische marihuana gekweekt zal worden die tegen juni op recept in apotheken beschikbaar zal worden.Cresco ontving twee weken een teelvergunning van het Departement van Handel in Ohio. Volgens CEO Charles Bachtell zijn ze blij een van de eerste bedrijven te zijn die verlichting zal bieden aan hiervoor in aanmerking komende patiënten in de hele staat. Na het behalen van de top drie teeltvergunningaanvragen in Illinois en de op één na hoogste score in Pennsylvania is Cresco er trots op opnieuw tot de top tien te horen in dit erg competitieve en uitvoerige vergunningsproces in de staat Ohio.

Bachtell: "Dit is de lancering van het meest doordachte en best gereguleerde medische marihuanaprogramma in het land - het resultaat van een betrokken overheid die dit graag goed wilde doen, een gemeenschap die graag deel uitmaakte van dit project en een bedrijf dat patiënten op de eerste plaats stelt en de standaard aan het bepalen is voor hoe de sector zich ontwikkelt. We vieren het allemaal vandaag."

Karen Wintrow, voorzitter van de dorpsraad van Yellow Springs: "Medicinale cannabis past goed bij Yellow Springs omdat het onze lokale sterke punten en waarden combineert van landbouw, welzijn en een vooruitstrevende benadering van de geneeskunde. We verheugen ons op de samenwerking met Cresco bij de bouw en de aanname van personeel voor hun nieuwe vestiging en weten dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren aan de kwaliteit van het leven in Yellow Springs met banen en ondersteuning van de gemeenschap." 

Cresco zal naar eigen ontwerp een moderne hybride kas bouwen om de teeltkracht van de zon te optimaliseren en de koolstofvoetafdruk te verkleinen die meestal bij binnenteelt komt kijken. De kas zal ook gebruik maken van geothermische verwarmings- en koelelementen, LED-licht en 85% van haar energie zal afkomstig zijn van duurzame energiebronnen.

Voor meer informatie:
Cresco Labs
520 W Erie St Suite #220
Chicago, IL 60654
312-929-0993
info@crescolabs.com
www.crescolabs.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven