16 januari, Den Haag

Innovation Network Feeding Cities houden tweede bijeenkomst

Op 16 januari 2018 organiseren het Food & Business Knowledge Platform en MVO Nederland een tweede bijeenkomst van de Innovation Network Feeding Cities. Deze bijeenkomst staat in het teken van "Increasing investments of the Dutch Agri-food sector in emerging economies".

Nederlandse agro-voeding bedrijven spelen een belangrijke rol in de groeiende vraag naar verse voeding. Om groeiende steden op een duurzame manier te kunnen blijven voeden, moeten ze gaan samenwerken, coalities vormen, kennis delen en innovatieve projecten opstarten. Dit waren enkele van de conclusies van het Ronde Tafel evenement genaamd "Feeding Cities", dat op 18 april 2017 werd gehouden in de Demokwekerij Westland. 

Tijdens de bijeenkomst omarmden de deelnemers het idee van een "Innovation Network Feeding Cities" en benadrukten ze de wens om tot concrete acties te komen. Voor deze tweede bijeenkomst staat concrete plannen daarom centraal: deelnemers koppelen, netwerken, inzichten krijgen over nieuwe projecten, manieren bekijken om steun te krijgen voor de initiatieven en het identificeren van mogelijkheden in ontwikkelingslanden en opkomende economie├źn. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven