Kansen in Oekraïne

Oekraïne is een land met grote mogelijkheden voor de Nederlandse tuinbouw, logistiek en innovatie, zo bleek tijdens een conferentie die Rotterdam Partners, LS&H Lawyers, de Greenport en de Ambassade van Oekraïne organiseerden over zakendoen in en met de Oekraïne.

De conferentie vond plaats in het Schielandhuis in Rotterdam, de thuislocatie van Rotterdam Partners. Ondernemers en overheden uit zowel Oekraïne als Nederland waren vertegenwoordigd. Een van de sprekers was Oleksiy Pavlenko, voormalig minister van Landbouw en Voeding. Hij ziet kansen voor samenwerking. "Nederland en Oekraïne kunnen goed samenwerken, onder meer op gebied van kennis, innovatie en productie."

Jolanda Heistek gaf namens de Greenport een presentatie. Zij ging onder meer in op het wereldvoedselprobleem, de relatie tussen voeding en volksgezondheid en de rol van telers en toeleveranciers. Daarnaast was er een aantal ondernemers uit Oekraïne die hun bedrijven – met name in de agrologistiek – presenteerden.

Bekijk de presentatie van de Greenport tijdens deze bijeenkomst.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.