Platform verbindt nieuw webportal met applicaties voor veilige informatieontsluiting

The Greenery zet Ctac iPaaS-platform in voor vernieuwing telerapplicaties

Business & Cloud Integrator Ctac heeft haar eerste opdrachtgever aangesloten op het in-house ontwikkelde iPaaS-platform (Integratie Platform-as-a-Service), gebaseerd op Dell Boomi. Internationaal groenten- en fruitbedrijf The Greenery wil hiermee zijn informatie sneller ontsluiten en beschikbaar maken voor nieuwe toepassingen. Deze eerste inzet van de clouddienst van Ctac verbindt het nieuwe telersportal van The Greenery met de achterliggende applicaties. Hierdoor ontstaat een veilige, flexibele, betrouwbare en snelle informatieontsluiting, zo laat Ctac weten.

Oude portal
Het oude webportal was qua gebruiksvriendelijkheid en responstijd voor verbetering vatbaar, zo geeft het bedrijf aan. The Greenery ontwikkelde daarom een nieuw webportal, gecreëerd binnen Mendix en gehost in de cloud. Telers geven hier onder andere de aanvoerprognoses aan, regelen transport en ontvangen opdrachten. Hiervoor worden via verschillende applicaties diverse proces- en datastromen opgestart. Een complex proces, waarbij naadloze integratie cruciaal is. Met het Ctac iPaaS-platform (powered by Dell Boomi) brengt Ctac losse onderdelen samen, of ze nu on-premise of in de cloud staan. Door de informatie via API's te ontsluiten, kan deze informatie met het iPaas-platform ook eenvoudig beschikbaar worden gemaakt voor andere toepassingen, zoals een directe koppeling met het systeem van de teler.
 
De integraties werden ontwikkeld en getest in de cloud-omgeving van Dell Boomi. Vervolgens vonden acceptatie, ingebruikname en productie plaats in het datacenter van Ctac. Doordat Dell Boomi op eigen servers van Ctac draait, zijn klanten er zeker van dat hun data veilig is en onder de Nederlandse wetgeving valt. 

Bieden wat de teler nodig heeft
Philip Limvers, CFO van The Greenery: "Wij streven naar een betere kwaliteit en beschikbaarheid van onze informatie. Onze telers vormen de backbone van onze organisatie en wij willen het hen dan ook zo makkelijk mogelijk maken om altijd en overal hun forecast van de leveringen van groenten en fruit en vervoersbehoefte met ons te kunnen afstemmen. Dus ook direct vanaf het land of vanuit de kas. Het iPaaS-platform van Ctac maakt een snelle, correcte en veilige ontsluiting van de informatie tussen het nieuwe webportal en de achterliggende applicaties mogelijk. Hiermee kunnen wij de telers bieden wat ze nodig hebben."
 
Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac: "Als Business & Cloud Integrator komen we veel bij organisaties over de vloer. Door deze ervaring weten we tegen welke uitdagingen zij aanlopen als ze verschillende cloudoplossingen willen verbinden met hun back-end of met andere cloudapplicaties. Het Ctac iPaaS-platform past dan ook uitstekend in ons portfolio en ik ben trots op de livegang van The Greenery als eerste opdrachtgever."
Voor meer informatie:
Ctac
Meerendonkweg 11
Postbus 773
5216 TZ 's-Hertogenbosch (Nederland)
T: +31 (0) 73 - 692 06 92

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.