Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landgard breidt internationaal telersportfolio verder uit

Landgard breidt haar internationale telersportfolio momenteel verder uit in de productcategorieën knoflook en uien. Zo is onlangs Duoccio S.R.L. als Noord-Italiaanse knoflook- en uienproducent tot Landgard toegetreden, daarmee wordt het Italiaanse telersportfolio van meer dan 30 Italiaanse lidbedrijven binnen Landgard verder uitgebreid.



Uit Nieuw-Zeeland zijn de twee uienproducenten NZ Growers en Sofresh toegetreden tot de coöperatie, om zo als internationale coöperatie het uienaanbod van eigen producenten met producten direct uit Nieuw-Zeeland uit te breiden.

Landgard heeft momenteel circa 3.300 leden – lokaal, nationaal en internationaal. De 2.600 leden in Duitsland – in het westen 1.600, in het noorden 500, in het oosten 260 en in het zuiden 200 – worden steeds meer aangevuld met internationale leden uit landen zoals Nederland (280), China (130), Denemarken (96), Israël (35), Italië (30) en Spanje (30).

Momenteel wordt met name de handel overzee opnieuw opgebouwd. Dit met landen zoals Colombia, Costa Rica, Brazilië en Zuid-Afrika. Van hieruit worden voortaan uit eerste hand producten zoals bijvoorbeeld bananen, peren, druiven, mango's, avocado's en diverse meloenensoorten afgenomen.

Voor verdere informatie:
Landgard Service GmbH
Veilingstr. A1
DE - 47638 Straelen-Herongen
Tel.: +49 2839 59-00
Fax: +49 2839 59-1999
info@landgard.de
www.landgard.de
Publicatiedatum: