Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Muhammed Kamal een jaar actief met Kosar Fruit

"Gratis bezorgservice valt in de smaak bij kleine winkeliers"

Tholen - Precies een jaar geleden ging Kosar Fruit van start in Nieuwegein. "We zitten op een mooi plekje aan de entree van het terrein en het bevalt uitstekend", vertelt Muhammed Kamal. De handelaar koopt zijn handel in op de groothandelsmarkten in Belgiƫ, Barendrecht en Rotterdam.



"We leveren een totaalpakket AGF aan markthandelaren en buurtsupermarkten en hebben klanten door heel Nederland. We onderscheiden ons naast ons uitgebreide assortiment met onze bezorgservice. Iedereen, ook de kleine winkeliers, krijgen hun bestelling gratis thuisbezorgd. Dat wordt erg gewaardeerd", constateert Muhammed.

Hij ziet de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. "De economie zit in de lift en dat merk je goed aan de drukte op het terrein. Daarbij zitten we met groenten en fruit toch in de goede categorie, want die blijft iedereen toch nodig hebben."

Voor meer informatie:
Muhammed Kamal
Kasar Groenten en Fruit
kosarbv@hotmail.com