ZON-klok zoekt komkommers

De veilingklok van ZON fruit & vegetables is sinds 2014 aan een gestage opmars bezig. Daar waar in dat jaar nog minder dan 30% van het totale groentenvolume van de aangesloten telers via de klok zijn weg naar de klanten vond, is dit inmiddels gestegen naar ruim 50%. Het aantal kopende klanten aan de klok steeg in deze periode in hetzelfde tempo mee. Deze klantstijging zit met name in de kleinere en middelgrote klant die vaak in het Duitse Ruhrgebied gevestigd is.
 
Van deze uitgebreide klantenkring kopen dagelijks ruim 120 klanten hun producten aan de ZON- klok, waarbij zij tevens profiteren van de aanwezigheid van talloze handelsbedrijven op Fresh Park Venlo. Deze handelsbedrijven zorgen er gezamenlijk voor dat het complete AGF-assortiment op Fresh Park Venlo verkrijgbaar is.

Komkommers
Sinds 2015 heeft ZON weer dagelijks komkommers aan de klok staan. Dit is belangrijk voor het assortiment, want de komkommer is immers één van de vijf hoofdproducten in zowel de supermarkt als de groentewinkel. Dat de klanten van de veilingklok dit waarderen blijkt uit de goede uitbetaalprijzen voor komkommers die ZON voor dit product realiseert.

ZON streeft voor 2018 naar uitbreiding van het areaal komkommers aan de klok, vanwege de nog steeds groeiende klantenkring. ZON zoekt concreet naar ondernemers die in 2018 hun areaal -of een deel ervan- dagelijks aan de klok willen verkopen. Essentieel hierbij is betrouwbaarheid en constante kwaliteit van de aanvoer.

Voor meer informatie:
Vincent Theelen
ZON
Mob: 06-23655656
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.