Tomatogo uitgeroepen tot beste AGF-product van het jaar

Reden voor een klein feestje bij Harvest House: het snackconcept 'Tomatogo' is op woensdag 13 december gekozen tot winnaar van de verkiezing Beste Product van het Jaar 2017-2018 in de categorie AGF.Tomatogo ligt sinds begin mei in de winkels, waaronder bij supermarktketen COOP. Maarten van 't Hof, Senior Category Manager AGF bij COOP: "Wij zijn van het begin af aan enthousiast over het concept. De afbreekbare portieverpakkingen zijn handig voor onderweg en maken gezond snoepen gemakkelijk (en leuk!) voor groot en klein. Dit was voor ons dan ook dé reden om het concept aan te melden voor deze verkiezing."

De beste productverkiezing is één van de grootste in Nederland waarbij de stem van de consument bepalend is. In totaal streden er 136 inzendingen om prijzen in verschillende categorieën. Ook genomineerd in de categorie AGF waren de Boosty Bites van Harvest House teler Wijnen Square Crops uit Venlo.Consumenten mogen bij de Beste Product van het Jaar verkiezing bepalen wat volgens hen de beste producten zijn. Ruim 47.000 mensen hebben in de maanden oktober en november hun stem uitgebracht en de producten beoordeeld op onder andere prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid.

Voor meer informatie:
Harvest House
www.harvesthouse.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.