Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jubilea in De Westlandse Tuin

Kees de Vries met paard en wagen door Charlois

Tholen - 50 jaar geleden was hij een gewone verschijning, afgelopen weekend was hij een bijzondere attractie. Kees de Vries, van De Westlandse Tuin, reed met paard en wagen afgelopen zaterdag een nostalgische ronde door Charlois. Een ideetje van zijn zoons Corné en John. Vader Kees is namelijk 50 jaar werkzaam in de zaak én mocht ook 65 kaarsjes uitblazen. De beide jubilea werden ook in de winkel gevierd, met een hapje en een drankje voor de klanten en een Rad van Fortuin waarbij een kistje mandarijnen gewonnen kon worden.



De Westlandse Tuin is een familiebedrijf dat meegaat met de tijd. In 1935 startte opa de zaak op en nu zijn John en Corné de drijfveren achter het bedrijf. Ze maakten van De Westlandse Tuin hun visitekaartje. "We willen Rotterdam veroveren en dé lokale leverancier van de horeca zijn", vertelt John. Ze zijn aardig op stoom. Morgen openen ze een foodcorner in de Fenix Food Factory, een culinaire broeiplaats en plek om (lokaal geproduceerde) boodschappen te doen. Daarmee zetten ze De Westlandse Tuin nog beter op de kaart.


Kees draagt nog altijd de blauwe stofjas


Voor meer informatie:
De Westlandse Tuin
Amelandseplein 60
Rotterdam
T: 010 210 1424
info@dewestlandsetuin.nl
www.dewestlandsetuin.nl