eerste project wordt in Turkije gebouwd

Deze Venlo-kas is volledig uitgevoerd in aluminium

"Na Growtech Eurasia 2017 kunnen we zeggen dat onze volledige aluminum Venlo-kas veel belangstelling heeft gegenereerd bij zowel telers als sectordeskundigen," volgens Jozsef Nagy, verkoopmanager van Varnet Glasshouse Systems.

Het bedrijf introduceerde zijn volledige aluminium kas vorig jaar en introduceerde de verbeterde versie tijdens de beurs dit jaar. Het lijkt er nu sterk op dat Varnet Glasshouse Systems waarschijnlijk de eerste gebruiksklare volledige aluminium Venlo-kas ter wereld in Turkije zal gaan bouwen.

Volgens Jozsef hebben bezoekers tijdens Growtech Eurasia vorige week de kracht, ruimtebenutting en de elegantie van de constructie opgemerkt: "We kregen veel vragen over investeringskosten, de toepassing van technologieën om de productie te stimuleren en hoe deze innovatie zich verhoudt tot de traditionele bouwmethoden."

In hun antwoorden gaf het bedrijf aan dat hun belangrijkste focus de teler is en dat de aanpak is om achteruit te werken vanuit een begrip van de klantenverwachting, gebaseerd op hun bedrijfsplannen. "We baseren ons aanbod van technologieën op tegemoetkoming en zijn blij met de steun van onze partners/leveranciers die hun productlijnen op dezelfde manier ontwikkelen."

"We zijn er ook in geslaagd onze bezoekers uit andere tuinbouwsectoren bewust te maken van onze bereidheid tot samenwerking in het belang van onze klanten. Varnet Glasshouse Systems is niet alleen klaar voor strategische partnerschappen, maar is ook volkomen transparant in onze intentie om relaties aan te gaan met andere sectorspecialisten om de tuinbouw vooruit te helpen."

Voor meer informatie: 
Varnet Glasshouse Systems
www.varnetglasshousesystems.com 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven