Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Welvreugd legt warmtenet GeoPower Oudcamp aan

In opdracht van VB Geo Projects voert Welvreugd de aanleg van het warmtenet uit. Het warmtenet wordt gevoed vanaf twee bronnen, gesitueerd land de A20, Geopower Oudcamp.

Het hele tracé heeft een lengte van ongeveer drie kilometer en biedt kwekers de mogelijkheid om een aansluiting op dit net te krijgen. Er is gebruik gemaakt van twee stalen buizen die beginnen met een dikte van Ø273/400mm en eindigen met een buisdiameter van Ø168/250mm.



Welvreugd heeft tevens de ontwerpwerkzaamheden uitgevoerd: tekenwerk, alle meetwerkzaamheden met betrekking tot maaiveldhoogte e.d. Dit wordt middels achttien gestuurde boringen uitgevoerd en het overige tracé wordt aangelegd via open ontgraving.

Tevens zijn, om het project goed uit te kunnen voeren, van tevoren een behoorlijk aantal proefsleuven gemaakt, die ook digitaal zijn ingemeten. Na aanleg heeft Welvreugd ook alle sleuven en boringen met GPS ingemeten, waarna deze zijn toegevoegd aan het Kabels en Leidingen Informatie Centrum (KLIC) dat wordt beheerd door het Kadaster.

Voor meer informatie:
GeoPower Oudcamp
info@geopoweroudcamp.nl
www.geopoweroudcamp.nl
Publicatiedatum: