Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Special Jaaroverzicht 1-15 februari

Topdagen op de beurs

In Berlijn is de Fruit Logistica van start gegaan. Stakingen op de Berlijnse vliegvelden Tegel en Schönefeld zorgden voor vertragingen bij beursbezoekers. Veel mensen kozen er dan maar voor om vanuit Nederland de auto te pakken naar de Duitse hoofdstad. Uiteindelijk zijn toch de meeste bezoekers op de Fruit Logistica aanbeland. Bekijk hier de fotoreportage.



Tomato Inspiration Award
Tijdens de Fruit Logistica heeft Greenco de Tomato Inspiration Award gewonnen. Greenco is teler en verpakker van snackgroenten en uitvinder van het snacktomaatje Tommies. De prestigieuze prijs wordt jaarlijks toegekend aan de meest inspirerende tomatenteler ter wereld. De jury, bestaande uit 100 tomatentelers, was onder de indruk van het innovatievermogen en de marketingkracht van Greenco.

54 hectare
Paprikakwekerij Royal Peppers heeft 54 hectare grond gekocht in Glasparel Zuidpolder. Het bedrijf teelt momenteel op 30 hectare en gaat de nieuwe kavel in fases bebouwen. Dit voorjaar nog gaat de bouw van start. 



Horticontact 
De eerste editie van de Horticontact is helemaal uitverkocht en dat betekent dat er meer dan 500 exposanten staan. Wat opvalt op de beurs en wat op de IPM en de Fruit Logistica minder het geval was, is dat bedrijven ervoor kiezen hun noviteit toch eerst aan de Nederlandse markt te presenteren

Een nieuw schermdoek bij Svensson, een vernieuwd clipsysteem bij Agrifast, een nieuwe machine bij Verhagen Leiden, een nieuwe klimaatcomputer bij Hotraco, nieuwe LED-lampen bij Q-Westland, nieuwe verpakkingen bij Solidus. Waar de Tuinbouwrelatiedagen Gorinchem de afgelopen jaren toch regelmatig te kampen het met het imago van relatiebeurs, waar wel gekletst wordt maar waar niet veel nieuws gebeurt, struikel je dit jaar bijna over de noviteiten op de HortiContact in Gorinchem. Bekijk hier de fotoreportage



Robert Ketelarij nieuwe CEO Greenco
De aandeelhouders van Greenco hebben Robert Ketelarij (49) benoemd tot CEO. Hij volgt Auke Smit op die in december afscheid nam. Ketelarij was tot voor kort CCO bij Greenco, teler en aanbieder van populaire snackgroenten zoals Tommies. Ketelarij werkt sinds 2015 nauw samen met de aandeelhouders en de directie aan waardevolle, duurzame groei van het bedrijf in binnen- en buitenland. 







Publicatiedatum: