30 januari, Naaldwijk

Geworteld in Westland in Westlandtheater De Naald

Rasverteller Jan Buskes neemt u deze middag of avond aan de hand van zes thema's, mee door de geschiedenis van Westland. Ondersteund door foto's en aanvullend historisch materiaal vertelt hij over de bedrijven, ondernemers en arbeiders die Westland maakten tot wat het nu is. Verhalen en anekdotes van mensen uit uiteenlopende werkgebieden zoals het transport, de bouwbedrijven, de horeca- en recreatiesector, de middenstand, de kassenbouw en uiteraard de tuinbouw.

Alle verhalen die Jan deze avond vertelt zijn gebaseerd op het boek 'Geworteld in Westland', waarin toonaangevende familiebedrijven uit de streek zijn geportretteerd. In een sprankelende filmcompilatie van RITV laat Jan Buskes u kennismaken met deze bedrijven en hun echte Westlandse geschiedenis. Muzikale ondersteuning is er van het gelegenheidstrio Kruit, Dijk en Jump, die elk van de zes thema's met een toepasselijk lied zullen omlijsten.

Klik hier voor meer informatie en om kaarten te bestellen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.