Nieuwe salesmanager bij Flevolof

Met ingang van heden is Albert Sijtzema bij Flevolof BV in dienst getreden als sales manager. De afgelopen 25 jaar heeft Albert veel ervaring opgedaan met de nationale en internationale agrarische handel ( o.a. sierteelt en bemesting). Albert gaat zich bezighouden met acquisitie, verkoop, relatiebeheer en teeltadvies, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast zal hij contacten onderhouden met de diverse toeleveranciers en dienstverleners in de witlofsector.

Flevolof teelt en verhandeld witlofwortelen, het uitgangsmateriaal voor de professionele witloftrek. De witlofwortelen worden in Flevoland geteeld en geleverd naar witloftrekkers in binnen en buitenland. Zowel gangbaar alsook biologisch. Daarnaast levert Flevolof een aanvullend assortiment aan producten en diensten, zoals witlofkweekbakken, verenkelingsrekken, transport, opslag en sorteren.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.