Hazera introduceert nieuwe tomatenrassen

Tijdens de Expo AgroAlimentaria 2017 in Mexico heeft Hazera een groot aantal variëteiten gepresenteerd. Zo konden de bezoekers onder andere de nieuwe Roma tomaten Gabby & Vanessa en Romina en Romeo bekijken. 

In het cherrytomaten segment introduceerde Hazera de nieuwe variëteit Olene, familie van de Olivia cherrytomaat. Dit nieuwe ras heeft uitstekende kwaliteiten en is resistent tegen het tomatenbronsvlekkenvirus (TSWV).In het mini-pitloze watermeloenen segment presenteerde Hazera zijn nieuwste variëteit, die de naam Cheetah heeft gekregen. 

Andere gewassen die Hazera presenteerden waren kleurrijke paprika's, kool, spruiten, komkommers, uien, radijs en nog veel meer. 

Er kwamen duizenden bezoekers, klanten en distributeurs naar de stand, kas en velden van Hazera. Hier werden ze verwelkomd door de professionele werknemers van Hazera, die met plezier hun kennis met de bezoekers wilden delen.

Voor meer informatie:
Hazera Seeds

Tel: +972 8850 8815
Fax: +972 8850 2442

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.