12 december, Honselersdijk

Bob Ursem keynote bij Future Trends & Innovations in Horticulture Technology

De Tuinman der Technologen, oftewel Drs. W.N.J. Bob Ursem is keynote speaker tijdens het Future Trends & Innovations in Horticulture Technology event. Ursem schetst de mogelijkheden van de technische plantentuin waarbij trends in energie, licht en plantenstoffen de basis vormen van talloze toekomstige innovaties. Het event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het Future Trends & Innovations in Horticulture Technology vindt plaatst op 12 december 2017 van 14:30 uur tot 19:00 uur in het World Horti Center in Honselersdijk. De inschrijving is geopend.

De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie. Diverse sprekers nemen u mee op reis naar de mogelijkheden van de techniek. Op het programma staan data driven integrated growing systems, phenotyping, smart diary farming, printbare elektronica, SIOM, de mogelijkheden van GPS-data en precisietechnologie. Het volledige programma vindt u op de website van Hortivation. Hier kunt u zich ook inschrijven voor deelname.

Het "Future Trends & Innovations in Horticulture Technology" event wordt u aangeboden door AVAG, Stichting Hortivation, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, TNO en Wageningen Universiteit & Research. Het event is interessant voor tuinbouwtoeleveranciers, technisch geori├źnteerde tuinbouwondernemers en adviseurs, kennisinstellingen, overheden, ICT- en sensorbedrijven van buiten de tuinbouwsector.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.