wekelijks miljoen kg paprika verwerken

Paprikatelers Harvest House bundelen verpakkingsactiviteiten bij Rainbow Kleinpak

De paprikaverpakkingsactiviteiten van de pakstations GreenPack en Rainbow Kleinpak worden vanaf 1 januari 2018 gebundeld en uitgevoerd bij Rainbow Kleinpak in De Lier. Het overgrote deel van de paprikatelers van Coöperatie Harvest House met een gezamenlijk areaal van 333 ha hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend, zodat het project Centraal Verpakken Paprika van start kan gaan.

De komende maanden wordt het pakstation Rainbow Kleinpak gereed gemaakt om vanaf teeltseizoen 2018 één miljoen kg paprika per week te kunnen verwerken.Schaalvergroting en Supply Chain
Schaalvergroting en groei zetten zich bij internationale klanten van vruchtgroenten onverminderd door. Als leverancier is het zelf hebben van voldoende schaalgrootte dus noodzakelijk om een goede partner te kunnen blijven. Vandaar dat het overgaan naar centraal verpakken een logische stap is. Daarnaast komt er wereldwijd steeds meer vraag naar veilig geproduceerd voedsel.

Middels EDI lopen orders automatisch de systemen in, en met SSCC labels is er volledige track en trace tot aan de klant. Het moge duidelijk zijn dat het managen van dit soort processen van teeltbedrijf tot aan het DC van de retailer waar dan ook ter wereld een ander niveau van de organisatie en de mensen vraagt dan de jaren hiervoor. Als bedrijf van enige schaalgrootte kun je hierin makkelijker investeren.

Voor meer informatie:
Rainbow Kleinpak
Poortcamp 9
NL-2678 PT De Lier
T. 0174 52 41 81
www.rainbowkleinpak.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.