Aanmelden voor inkoopcollectief mobiele waterzuivering vóór 1 december

Twee weken geleden is LTO Glaskracht Nederland in samenwerking met LTO Ledenvoordeel een inkoopcollectief voor mobiele waterzuivering gestart. Het collectief heeft als doel een ledenvoordeel te behalen op de mobiele zuivering.De nieuwe en strengere wetgeving rondom water en emissie voor de bedekte teelt komt rap dichterbij. In 2018 geldt een verplichte zuivering voor restwaterstromen. Er zijn verschillende opties om hieraan te voldoen. Afhankelijk van de hoeveelheid lozingswater, toekomststrategie en investeringsruimte kan mobiele zuivering een optie zijn. Met name voor bedrijven met weinig lozingswater per week, een klein oppervlak of weinig investeringsruimte is mobiele zuivering een interessante oplossing.

Aanmelden voor 1 december
Benieuwd naar de uitkomst van het inkoopcollectief en het aanbod wat hieruit voortvloeit? Om met meerdere glastuinders tegelijk het beste aanbod in de markt te selecteren, is het belangrijk dat veel leden zich melden. Inmiddels hebben ruim 50 ondernemers hier gehoor aan gegeven. Hoe meer leden zich voor 1 december melden voor de collectieve inkoop, hoe beter de onderhandelingspositie in de markt. Wilt u meedoen? Meld u dan voor 1 december aan op www.ltoledenvoordeel.nl/waterzuivering en krijg uiterlijk 20 december het collectieve aanbod toegestuurd.

Bron: LTO Glaskracht Nederland (Johan Schuitemaker)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.