Irrigatiemonitor geïntroduceerd in Mexico

Onlangs werd in Mexico het evenement Expo AgroAlimentaria gehouden. Paskal had hier een grote stand, waar de aandacht getrokken werd met het systeem DrainVision.

 

DrainVision is een draadloos zelfstandig monitorsysteem, waarmee nauwkeurig het watergehalte van substraten, de irrigatiehoeveelheid en de kwaliteit van het gebruikte water kan worden achterhaald. 

Geoptimaliseerde irrigatie
"Het systeem geeft je een krachtige en betaalbare oplossing voor het optimaliseren van irrigatie. DrainVision is makkelijk te gebruiken via smartphone, tablet of pc," legt Jan Wijgerse uit. De Nederlandse expert op het gebied van glastuinbouw heeft zich onlangs bij het team van Paskal gevoegd en speelt nu een belangrijke rol bij het introduceren van DrainVision.Minder waterverbruik
"Telers over de hele wereld hebben belang bij een efficiënt irrigatiesysteem, ongeacht wat hun omstandigheden zijn. We willen deze telers volledige ondersteuning verlenen. Meer kennis van het gebruik van water en meststoffen kan leiden tot een verbeterde kwaliteit van de oogst, terwijl er minder water, werknemers of kosten nodig zijn. Daarom hebben we geïnvesteerd in een makkelijk te gebruiken monitorsysteem voor irrigatie. De informatie die DrainVision geeft, is erg waardevol bij het optimaliseren van de groei van je gewassen," legt Jan Wijgerse uit. 

Het systeem wordt op dit moment via lokaal gevestigde dochterondernemingen geïntroduceerd in Nederland, Turkije, Canada en Mexico. "De actuele kennis in combinatie met historische data geven telers een betrouwbare informatiebron, die gebruikt kan worden om de eigen strategie te bepalen. Het is een plug and play-systeem dat met gemak kan worden verplaatst en op schaal kan worden aangepast." 

Bezoek van de ambassadeur
DrainVision kreeg veel aandacht bij de stand van Paskal op de Expo Agroalimentaria in Guanajuato, Mexico. Een van de meest opmerkelijke bezoekers was de Israëlische ambassadeur in Mexico, Jonathan Peled. De ambassadeur en zijn gevolg feliciteerden het team van Paskal met de sterke positie in de glastuinbouwsector en met DrainVision in het bijzonder. 


Voor meer informatie:
Paskal Greenhouse Solutions
info@paskal-group.com
www.paskal-systems.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.