Meer Moldavische groenten en fruit op Roemeense markt

Vijftien bedrijven uit de Republiek Moldavië, allemaal lid van de Moldova Fruit Association, namen deel aan de derde editie van "Legume-Fructe", het Roemeense forum voor verse groenten en fruit. Het evenement werd georganiseerd door Modern Buyer op 16 en 17 november in Brasov, Roemenië.

Het evenement bood plaats aan 172 deelnemers, waaronder leveranciers, telers, coöperaties, retailers en groothandelaren. Moldavische bedrijven presenteerden er verse appelen, pruimen en druiven. Volgens de deelnemers zullen de marketingkansen voor Moldavische fruithandelaren verbeteren als er overeenkomsten worden getekend, die correcte leveringen garanderen.

Tijdens het evenement ontmoetten de Moldavische telers vertegenwoordigers van Roemeense winkelketens, zoals Auchan Romenia, Lidl en Kaufland. Tijdens deze ontmoeting werd er gesproken over de diverse aspecten van een eventuele samenwerking, over leveringen, verpakkingsnormen, enzovoort. Ook werden Roemeense handelaren uitgenodigd op soortgelijke evenementen in Moldavië om daar hun leveranciers van groenten en fruit te kunnen ontmoeten.

Bron: interlic.md

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.