Spanje verscherpt landbouwsamenwerking met China

Viceminister Qu Dongyu en Carlos Cabanas Godino, secretaris-generaal van het Spaanse ministerie van Landbouw en Visserij, Voedsel en Milieu (MAPAMA), hadden op 20 november 2017 een vergadering in Peking. Hierbij werd de versterking besproken van de bilaterale landbouwsamenwerking.Viceminister Qu merkte op dat Spanje, een van de eerste landen die sightseeing met landbouw hebben gecombineerd, opmerkelijke resultaten heeft geboekt op basis van lokale omstandigheden en waardevolle ervaringen heeft opgedaan waarvan China kan leren. Hij hoopte dat de twee partijen de uitwisseling en samenwerking zouden kunnen uitbreiden met betrekking tot plattelandsbestuur, groenten- en fruitproductie, visserij en landbouwbeheer en de co├Ârdinatie en samenwerking in multilaterale kaders zoals de G20 en de Wereldhandelsorganisatie zouden kunnen verbeteren om gemeenschappelijke belangen te beschermen.

Godino was het met viceminister Qu eens en benadrukte dat de twee landen grote overeenkomsten hebben in de landbouw. Hij gaf aan dat hij hoopt voort te bouwen op de overeenstemming voor samenwerking in de landbouw tussen de twee ministeries om de uitwisseling van informatie en verschillende vormen van samenwerking te vergroten ten bate van de ontwikkeling van de landbouw in beide landen. De vergadering werd besloten met het tekenen van de overeenstemming voor landbouwsamenwerking tussen de ministeries van landbouw van China en Spanje.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.