Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw scherm voor Royal Berry

Onlangs is in de nieuwe kas van Royal Berry een energiescherm installatie gemonteerd met het Luxous 1147 FR. Toen dit doek vorig jaar werd gepresenteerd, was de heer Van Genderen enthousiast en werd het besluit genomen om dit doek toe te gaan passen in de nieuw te bouwen kas. Inmiddels is er een aantal maanden ervaring opgedaan met de Luxous 1147 FR. Huisman Scherming heeft het scherm geïnstalleerd. Ruud Vlottes: "Elke dag, of het nu zonnig of bewolkt weer is, valt het op dat het nieuwe energiescherm veel licht doorlaat. Tijdens de open dag van Royal Berry op 30 september hoorden we positieve geluiden. Het scherm zorgt namelijk voor extra licht en een hogere lichttransmissie. De energieschermen hebben eigenlijk een dubbele functie. 's Zomers worden ze gebruikt tegen te felle instraling en in de winter om energie te besparen."

De tuinbouw floreert
De tuinbouwsector zit duidelijk weer in de lift. Dit wordt onder meer veroorzaakt door de goede prijsvorming en ook de export loopt lekker door. Door het aantrekken van de tuinbouw ontvangt Huisman Scherming veel aanvragen voor zowel de bestaande bouw als nieuwbouw in binnen- en buitenland. Ruud: "Vele projecten worden ons gegund en hier zijn we dan ook heel trots op. De diversiteit aan projecten is groot en deze kunnen goed verspreid door het jaar uitgevoerd worden. Ook de toekomst gaan we positief tegemoet. Tijd om stil te zitten hebben wij voorlopig dan ook niet. Door deze groei blijven wij op zoek naar medewerkers. Het is in ieder geval duidelijk: de tuinbouw staat weer in positief daglicht."

Voor meer informatie:
Huisman Scherming
Leehove 39
2678 MA De Lier
Tel: +31 174-512733
E: info@huismanscherming.nl
www.huismanscherming.nl

Publicatiedatum: