P. de Vijlder N.V.: Zestig jaar vakkennis

Flinke afzet verwarmingsinstallaties groententeelt

Tholen - Al sinds 1957 levert het Vlaamse P. de Vijlder N.V. verwarmingsinstallaties aan de glastuinbouw, met name in de groentensector. Eigenaar Patrick de Vijlder: "De zaken gaan goed. Je kunt merken dat mensen weer meer investeren. Op dit moment werken we in Frankrijk aan een tomatenkas van 10 hectare. In België zijn we bezig met een auberginekas van 2,5 hectare, een slakwekerij van ruim 5 hectare en een dakserre. Alles wordt dit jaar nog opgeleverd." Ook voor 2018 heeft Patrick al de nodige klussen staan.


Patrick met zoons Pieter (links) en Kristof 

Familiebedrijf
P. de Vijlder N.V. heeft een jaaromzet van 3 miljoen. Het bedrijf werd opgericht door Pierre en Gaby de Vijlder, de ouders van Patrick. Zij begonnen vanuit hun garage. Op 26-jarige leeftijd voegde ook Patrick zich bij het bedrijf. In september vierde het bedrijf haar 60-jarig bestaan met een groot feest. 


Rechts moeder Gaby de Vijlder, mede-oprichtster van het bedrijf

Nieuwbouw
Dit jaar verhuisde het bedrijf van Lochristi naar een modern gebouw in Lokeren. Dit met het oog op de derde generatie, die vanaf 2010 bij het bedrijf betrokken is. Zoon Kristof neemt de technische kant voor zijn rekening terwijl zoon Pieter zich bezighoudt met de zakelijke kant van het bedrijf. Daarmee is P. de Vijlder N.V. klaar voor de volgende decennia.


Voor meer informatie:
De Vijlder P. N.V.
Rechtstraat 430
9160 Lokeren
Patrick de Vijlder
Pieter de Vijlder
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.