eerste cannabis Ultra-Clima kas:

KUBO bouwt kas van ruim 110.000 m2 voor Australische MYM

MYM heeft laten weten dat Puf Ventures Australia de Nederlandse kassenbouwer KUBO heeft ingeschakeld om een volledig geautomatiseerde kas van ruim 110.000 m2 te bouwen in New South Wales Australia (het Northern Rivers project). De bouw zal resulteren in de eerste Ultra-Clima kas in Australië speciaal voor cannabis.

Het Northern Rivers project bestaat uit meerdere zones van ruim 110.000 m2. De nieuwe kas is waarschijnlijk de grootste speciaal gebouwde kas van het zuidelijk halfrond, speciaal gericht op de productie van medische cannabis. De geschatte jaarlijkse productiecapaciteit zou meer dan 100.000 kg moeten worden. 

Onder begeleiding van kasdeskundige Casey Houwelings zal de nieuwe kas automatisering, efficiëntie, goede productiepraktijken en duurzaamheidsvoorzieningen onder één dak samenbrengen.

De Ultra-Clima kas zal 300 banen scheppen in de regio Northern Rivers in New South Wales, en opent ook diverse mogelijkheden voor stroomafwaarts liggende bedrijven in de regio. Northern Rivers is een partnerschap tussen MYM Nutraceuticals en PUF Ventures Canada, waar MYM 35% van bezit.

Voor meer informatie:
MYM Nutraceuticals
1-855-696-2261
info@mymarijuana.ca
www.mymarijuana.ca

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.