Een kijkje acher het glas

NatureFresh Farms houdt open huis

Op woensdag 15 november en donderdag 16 november opende NatureFreshFarms hun deuren voor de gemeenschap in Delta, Ohio voor hun allereerste open huis.Directeur John Ketler: "Omwonenden waren gedurende de gehele bouw erg positief en we kregen steeds veel verzoeken van onze buren om een kijkje achter de schermen te nemen. Voorlichting is een belangrijk deel van wie we zijn en we wilden ervoor zorgen dat onze buren de kans kregen om precies te zien hoe we telen: van zaailing tot oogst."


Binnen enkele dagen nadat men zich kon aanmelden, hadden ruim 1000 mensen zich opgegeven voor een rondleiding. Oorspronkelijk zou het evenement maar een dag duren, maar dit moest naar twee dagen worden uitgebreid om alle geïnteresseerden te kunnen ontvangen.


"Voor ons als bedrijf gaat het om meer dan alleen maar bestaan in Delta. We willen een actieve partner in de gemeenschap zijn. Het is belangrijk voor ons om onze buren te laten zien hoe we telen en totale transparantie te geven," zegt voorzitter en CEO Peter Quiring. "Er zijn schoolgroepen, bejaardentehuizen, zorginstellingen, landbouwclubs en veel gezinnen gekomen. Het was geweldig om iedereen precies te laten zien waar de producten die ze op hun keukentafel hebben vandaan komen."

Met interactieve sessies gaf NatureFresh verder een beter inzicht in glastuinbouwtechnieken zoals geïntegreerde plaagbestrijding (IPM) en het groeimedium."De feedback die we na het evenement ontvingen was geweldig," zegt Ketler. "De bezoekers waren verrast door de schaal en de technologie tot de smaak van de tomaten. Het had in feite niet beter gekund."

Voor meer informatie:
Kara Badder 
NatureFresh Farms
Tel: +1 519 326 1111

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.