Bloombites in de verkoop

Vijf jaar geleden startte Bernadette Kapteijn het merk BloomBites. En dat deed ze niet onverdienstelijk: het merk is in tal van media goed in de spotlights geweest, heeft 'een gezicht gekregen' en werd verschillende malen gefĂȘteerd met als hoogtepunt het in 2016 winnen van de Glazen Tulp in de categorie concepten. En nu is het merk te koop.

"Ik ben nog steeds heel enthousiast over het idee en de mogelijkheden van BloomBites in de keten, maar ik kan het niet alleen blijven doen", aldus Bernadette. "Daarom heb ik besloten het merk te koop te zetten, zodat het door een goed bedrijf groter gemaakt kan worden."Bernadette denkt daarbij aan, bijvoorbeeld, een innovatieve teler of een slimme toeleverancier die zich verder wil onderscheiden. Naast een super mooi product is een sterk en betrouwbaar merk net zo belangrijk. Het zorgt ervoor dat je niet snel inwisselbaar bent."

Tegelijkertijd is het niet per se een afscheid. Bernadette geeft aan zelf graag bij het concept betrokken te blijven, uiteraard als daar in overleg met de koper goede afspraken over te maken zijn.

Voor meer informatie:
BloomBites
Bernadette Kapteijn
M: 06-48 40 40 24
E: info@bloombites.nl
www.bloombites.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven