Dag van de ondernemer

Complimenten van Shell voor KUBO

Tijdens de dag van de ondernemer, afgelopen vrijdag, werd KUBO verrast door een bezoek van Marjan van Loon, president-directeur van Shell Nederland. Zij wilde KUBO graag in het zonnetje zetten.


Wouter Kuiper, Algemeen Directeur van KUBO, ontving uit handen van Marjan van Loon een plak waarop ondernemers worden bedankt voor hun inzet.


Ook Fried Kaanen (Koninklijke Metaalunie), Erik Peters (Koninklijke Metaalunie) en Imtiaas Ramdjanbeg (Shell Nederland) waren te gast bij KUBO.

De bijeenkomst begon met een gezellig samenzijn onder het genot van koffie met gebak. Uit het gesprek kwam vooral de grote vraag naar technisch geschoold personeel naar voren. "Er is nooit aandacht besteed aan technici", aldus Wouter Kuiper. Dit werd beaamd door Marjan van Loon, die vertelde dat Shell de aandacht verlegt naar de basisschool. Marjan: "Kinderen moeten weer leren knutselen".


Na de koffie volgde een rondleiding door het bedrijf

Laserrobot
Sinds kort is KUBO de trotse eigenaar van een Laserrobot. De machine is al in gebruik. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe programma's.KUBO-bus
Met een speciale bus vertrok het gezelschap naar het logistiek centrum van KUBO, dat in april van dit jaar is geopend. Chauffeurs die er aankomen, krijgen de mogelijkheid om te douchen en wat te eten en drinken. Sommigen zijn weken onderweg geweest.


De KUBO-bus

Kleurenkast
Alle projecten liggen in het logistiek centrum opgeslagen op kleur. Zo kunnen chauffeurs makkelijk zien welke lading ze mee kunnen nemen.


De kleurenkast


Nathalie van den Ende (KUBO), Wouter Kuiper en Marjan van Loon. Bij het afscheid kreeg Marjan van Loon een KUBO-goodiebag. 

Voor meer informatie:
KUBO
Vlotlaan 710
2681 TX Monster
+31 174 286 161
Wouter KuiperPublicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.