Samenwerking tussen kwaliteitsleider LGV-Frischgemüse en Seewinkler Sonnengemüse

De telersorganisaties LGV-Frischgemüse Wien en Seewinkler Sonnengemüse zullen vanaf 2018 weer samen gaan verkopen. Door de samenwerking kunnen de synergieën van de overeenkomstige bedrijfsstructuren worden gebruikt. "Vanaf volgend jaar zullen we uniforme verkoopkanalen gaan gebruiken. We kunnen gebruik maken van onze vele overeenkomsten om de retailers een gezamenlijk verkoopproduct te bieden. Zij kunnen hierdoor beschikken over een brede productportfolio bij één enkele leverancier," zei LGV's directeur Florian Bell in een uitleg over de voordelen van deze samenwerking. De verkoop zal vanaf 2018 helemaal via de telerscoöperatie LGV-Frischgemüse worden afgehandeld.


Florian Bell - Foto: LGV/Kurt Kracher

"De wederzijds kennis van zowel alle bedrijfsstructuren als van de eisen van de diverse markten maakt dat wij perfecte partners zijn. Naast het vereenvoudigen en stroomlijnen van de verkoop, kunnen we onze klanten op deze manier verrassen met een uniek assortiment," zegt Josef Peck, directeur van SSG, vooruitblikkend op de toekomstige samenwerking. "Beide bedrijven en hun assortimenten hebben zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en nu brengen we het beste van beide bedrijven samen in een nieuw verkooprelatie," vult Bell aan.

Zongerijpte kwaliteitsgroenten
De twee Oostenrijkse marktleiders op het gebied van kwaliteit en innovatie combineren nu twee traditionele groentengebieden. De productportfolio van de Noord-Burgenlandse groententelers is een perfecte aanvulling op die van de LGV-tuinbouwfamilies. Terwijl de tuinders van beide bedrijven zich specialiseren in beschermde en geïntegreerde groententeelt, brengen de SSG-groententelers veel expertise met zich mee op het gebied van vollegrondsgroententeelt. De gemeenschappelijke focus ligt op kwaliteit, regionaliteit, innovatie en nieuwe producten voor de Oostenrijkse detailhandel. De pas ontwikkelde verkoopkanalen LGV-Gärtnergschäftl en de online winkel LGV-Gärtnerkistl winnen door deze ontwikkeling ook aan productdiversiteit en aantrekkelijkheid.


Voor meer informatie:

Seewinkler Sonnengemüse
Sonnengemüse Vertriebsgesellschaft m.b.H.
Bergmanngasse 28
7151 Wallern im Burgenland
T +43 2174 2282-0
F +43 2174 2282-30
Mail: office@seewinkler-sonnengemuese.at

LGV-Frischgemüse Wien reg.Gen.m.b.H.
Angelika Guenther
T: +43 (0) 1 76069-710
Mail: a.guenther@lgv.at

Bron: ots

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.