2 december, Gorinchem

Minister Schouten spreekt op inspiratiedag NAJK

De nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Carola Schouten, komt spreken op de inspiratiedag van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK). Deze inspiratiedag is op zaterdag 2 december 2017 en wordt gehouden in het kader van het 40-jarig jubileum van NAJK.

1 september 1977 vond een groep jonge boeren en tuinders dat de maat vol was. De jonge agrarisch ondernemer kreeg te weinig aandacht. En daar was maar één oplossing voor: een eigen belangenorganisatie: NAJK.

Invulling programma
40 jaar NAJK kan niet zomaar voorbijgaan. Daarom organiseert NAJK op zaterdag 2 december 2017 de inspiratiedag in de Evenementenhal in Gorinchem. Thema van de dag is: Wie de klomp past trekt hem aan! Welke kant ga jij op met jouw bedrijf? Met elkaar gaan we nadenken over nieuwe verdienmodellen. Naast minister Schouten komt Francis Kint (Vion) vertellen over nieuwe ketenconcepten. In de middag kunnen de aanwezigen naar eigen keuze deelnemen aan verschillende inspiratiesessies. Bijvoorbeeld over natuurinclusieve landbouw, hoe je je verhaal kort en krachtig overbrengt of over veranderingen in het landbouwsysteem. Kijk hier voor het volledige programma.Stel je vraag aan Schouten
's Morgens zal minister Carola Schouten van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zich voorstellen. Ook zal zij haar visie geven op de toekomst van de land- en tuinbouw. Heb jij een vraag aan de minister? Geef je vraag door via dit formulier. Dagvoorzitter Han Swinkels zal een selectie van deze vragen voorleggen aan de minister.

Aanmelden
Vanwege de komst van Schouten is het uiterlijke aanmeldtermijn verlengd. NAJK-leden en andere geïnteresseerden kunnen zich tot en met 25 november aanmelden, klik hier om je aan te melden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.