13 december, Pijnacker-Nootdorp

Meet & Greet glastuinbouw over energie en innovatie

Hoe kunnen we beter omgaan met beschikbare energiebronnen? Welke stappen kunnen we zetten naar goede, efficiënte alternatieven voor het regionale tuinbouwcluster?

De Meet & Greet gaat dit jaar over Energie en Innovatie. De bijeenkomst is speciaal voor alle ondernemers in de glastuinbouw, op woensdag 13 december van 16.45 uur tot 20.00 uur in het gemeentehuis van Pijnacker-Nootdorp. Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Aanmelden is al mogelijk via het e-mailadres info@greenportwestholland.nl

De Meet & Greets beginnen inmiddels een traditie te worden. De eerste vond plaats in 2015 en ging over de mogelijkheden van aardwarmte. In 2016 trok de Meet & Greet meer dan 100 telers uit eigen gemeente en de regio. Zij werden onder meer geïnformeerd over warmtecoöperaties en de CO2 Smart Grid. Dit jaar dus een Meet & Greet met als thema Energie en Innovatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.